Tietosuojaseloste

Johdanto

Tämä tietosuojaseloste kuvaa henkilötietojesi keräämistä ja käyttöä niiden verkkosivustojen käytön yhteydessä, jotka ovat lakisääteisten vaatimusten mukaisia. Huomaa, että verkkosivustojen tietyn verkkosisällön käyttö voi edellyttää henkilötietojesi käsittelyä, jota kuvataan täydentävässä tietosuojatiedotteessa.

1. Rekisterinpitäjä

Asetuksen 4 kohta 7 tietosuojadirektiivin (GDPR) rekisterinpitäjä on:

LSG Lufthansa Service Holding AG
Dornhofstr. 38
63263 Neu-Isenburg
Saksa

Puhelin: +49 6102 240 0
Sähköposti: info (at) lsgskychefs.com

2. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot

sähköpostitse osoitteella: dsb@dlh.de

postitse osoitteella:

Deutsche Lufthansa AG
FRA CY
Datenschutzbeauftragte / r –
Lufthansa Aviation Center
60546 Frankfurt am Main
Saksa

3. Henkilötietojen keruu, kun vierailet verkkosivuillamme

Kun vierailet verkkosivuillamme, meidän palvelimemme keräävät henkilötietoja keräämällä yhteystietojesi kautta lähetetyt tiedot ilman henkilökohtaisia tietoja.

Lähetetty data sisältää:

  • IP-osoitteen
  • Palveluntarjoajan nimen
  • Selaimen tyyppi, selainohjelmiston versio ja selaimen kieli
  • Käyttöjärjestelmä
  • Käyttöoikeuden päivämäärä ja kellonaika
  • Käyttöoikeuden sisältö
  • Siirretyn tiedon määrä
  • Access status (onnistunut lähetys/virhe)
  • Verkkosivusto(t) pääsy jatkuu
  • Verkkosivusto(t), joihin pääsee
  • Edellä mainittujen tietojen keräämisen lisäksi sivuillamme kerätään evästeiden käyttöä koskevia tietoja (ks. tämän tietosuojailmoituksen kohta 4.).

4. Evästeet

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka on tallennettu käyttäjän tietokonejärjestelmään. Jos käyttäjä käy verkkosivuillamme, evästetiedosto voidaan tallentaa paikalliseen käyttöjärjestelmään. Evästeellä tarkoitetaan sellaista tietoa, jonka palvelun tarjoajan palvelin lähettää käyttäjän selainohjelmalle pyytäen selainta tallentamaan tiedon käyttäjän päätelaitteelle ja jota kyseinen palvelun tarjoajan palvelin voi myöhemmin pyytää takaisin.

Istunnon evästeet käsittelevät tietoja niin kutsutuissa istuntotunnisteissa, jotka palvelevat henkilön tunnistamista jatkuvan pääsyn verkkosivuillamme. Sessiotunnukset poistetaan automaattisesti sulkemalla selain.

Pysyvät evästeet jäävät selaimesi evästeisiin tiedostoihin, kun selain on suljettu. Pysyvät evästeet poistetaan tietyn ajan kuluttua. Tämän ajan pituus vaihtelee eri käytettyjen evästeiden kesken.

Evästeiden käyttö voidaan poistaa käytöstä muuttamalla selaimen suojausasetuksia. Evästeiden käyttöä koskevia muutoksia voidaan tehdä selaimesi suojausasetuksissa estämään tiettyjä evästeitä (esimerkiksi kolmansien osapuolten evästeitä) tai poistaa evästeet kokonaan käytöstä.

Yksityiskohtaisia tietoja kolmansien osapuolten evästeistä löytyy tämän tietosuojailmoituksen kohdasta 5.

5. Kolmansien osapuolien palveluiden ja evästeiden sisällyttäminen

5.1 Google Analytics

Verkkosivustossamme voi olla Google Inc. (”GA”), Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”) web analyysipalvelu.

GA: n avulla voimme analysoida verkkosivustojemme käyttöä evästeiden tallennuksessa. Meille GA laatii raportteja verkkosivujemme toiminnasta ja antaa meille tarvittavat tiedot tilastollisiin tarkoituksiin ja verkkosivustomme optimoimiseksi.

Tallennamme ainoastaan anonymized data (esim. Anonymized IP-osoitteet, sivun katselun päivämäärä ja kellonaika, oleskelun pituus tai sivu, josta tulit sivuillamme) ja niitä käytetään palvelimellamme Google Analytics -tekniikan avulla. Nämä tiedot eivät mahdollista tämän sivuston kävijöiden tunnistamista. IP-osoitteet anonymisoidaan ennen niiden tallentamista. Tämä tarkoittaa sitä, että Google muuttaa IP-osoitteen ei tunnistettavaan muotoon, vaikka tiedot ovat Euroopan unionin tai muiden sopimusvaltioiden Euroopan talousalueesta. Ainoastaan poikkeustapauksissa täysi IP-osoite lähetetään Yhdysvaltain Googlen palvelimelle ja anonymisoidaan siellä. Selaimesi välittämää IP-osoitetta ei saa yhdistää muihin Googlen tallentamiin tietoihin.

Voit poistaa GA:n käytöstä seuraavalla Googlen tarjoamalla selainsovelluksella: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5.2. Google-markkinointi / uudelleenmarkkinointipalvelut / Google Adsense

Verkkosivustomme voivat käyttää Google AdSense (”GAS”) -verkkopalvelua. Tämän palvelun avulla voimme yhdistää mainoksia kolmansille osapuolille mahdollisten käyttäjien kiinnostusten mukaisesti. Yleensä mainos ilmoitetaan Google-mainoksena. Tässä yhteydessä käyttäjätietoja voidaan kerätä ja lähettää kolmansille osapuolille (saatavilla osoitteessa https://support.google.com/dfp_sb/answer/94149).

Voit poistaa palvelun käytöstä Googlen tarjoamaa opt-out-mekanismia käyttämällä: http://www.google.com/ads/preferences

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä mainostarkoituksiin, asetuksiin ja opt-out-vaihtoehtoihin löytyy osoitteesta https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=fi (

Miten Google käyttää palvelujamme käyttäviltä sivustoilta ja sovelluksista saatavia tietoja), https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fi (Mainokset), https://adssettings.google.com?hl=fi (Tee näkemistäsi mainoksista hyödyllisempiä).

5.3. Google kartat

Verkkosivustomme voivat käyttää verkkokartografista Google Maps -palvelua (”GM”). Karttakohdan toteuttaminen voi sisältää henkilötietojen keräämisen Googlelta. Google määrittelee tietojen keräämisen muodon ja laajuuden tässä yhteydessä, ja se voi sisältää IP-osoitteen ja yhteyden muodostamisen Google-käyttäjätiliin. Jos haluat rajoittaa yhteyden Google-käyttäjätiliin, suosittelemme kirjautumaan ulos ennen kuin käytät kyseistä palvelua. Lisätietoja GM: stä löytyy osoitteesta: https://www.google.com/intl/en_US/help/terms_maps.html

5.4. Google Tag Manager / Google AJAX -haku-sovellusliittymä

Sivustomme voivat käyttää Google Tag Manageria ja Google AJAX Search API:tä hallinnoimaan ja selailemaan sivuillamme. Google määrittelee tietojen keräämisen muodon ja laajuuden tässä yhteydessä.

6. Yhteydenotto sähköpostitse ja yhteydenottolomakkeella sekä kommentointitoimintojen käyttäminen

Jos käytät mahdollisuutta ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai tarjotulla yhteydenottolomakkeella, tallennamme antamiasi tietoja (sähköpostiosoitteesi, mahdollisesti nimesi ja puhelinnumerosi), jotta voimme käsitellä pyyntösi. Tässä yhteydessä kerätyt henkilökohtaiset tiedot poistetaan, jos niiden tallettaminen ei ole enää tarpeen tätä tarkoitusta varten. Vaihtoehtoisesti voimme rajoittaa tallennettuihin tietoihin pääsyä laillisten säilytysjaksojen puitteissa.

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, tietojen turvallisuus voidaan taata vain salatussa yhteydessä. Luottamuksellisten tietojen lähettäminen tulee tapahtua postitse.

Kommentointitoimintojen käyttämisen yhteydessä verkkosivuillamme antamiesi tietojen käsittelyn lisäksi saattaai sisältää IP-osoitteesi käsittelyä tässä yhteydessä.

7. Sosiaalisen median lisäosat

Verkkosivustomme voivat käyttää sosiaalisen median lisäosia. Käytämme ns. kahden klikkauksen ratkaisua, mikä tarkoittaa, että alun perin käyttäjädataa ei siirretä lisäosan tarjoajille, kun käytätte sivustojamme. Klikkaamalla sosiaalisen median lisäosan painiketta aktivoi se lisäosan, joka voi johtaa tiedonsiirtoon lisäosan palveluntarjoajalle ja lopulta yhteyden nykyiseen käyttäjäprofiiliin. Lisäosan tarjoaja voi sijaita EU:n ulkopuolella (esim. Yhdysvalloissa), mikä saattaa johtaa tiedonsiirtoon kolmannessa maassa. Estääksesi tai minimoidaksesi tiedonsiirron tässä yhteydessä suosittelemme poistamaan evästeitä ennen laajennusten aktivointia. Emme määritä tietojen keräämistä tässä yhteydessä ja kehotamme sinua ottamaan huomioon kyseisten lisäosapalvelujen tarjoajien tietosuojailmoituksen.

8. Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Verkkosivustojemme tarjonnan, vakauden ja turvallisuuden turvaamiseksi verkkopalvelimillamme sekä verkkosivustojemme käytettävyyden parantamiseksi tarvitaan edellä mainittujen erityistarkoitusten lisäksi henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeudellinen perusta henkilötietojen käsittelylle on Art. 6 kappaleen 1 virke 1 f) GDPR. Jos henkilötietoja käsitellään suostumuksella, oikeusperusta on Art. 6 kappaleen 1 virke 1 a) GDPR.

9. Tiedonsiirto kolmansille osapuolille

Yleensä tiedonsiirto kolmansille osapuolille tapahtuu vain tässä tietosuojavaltuutuksessa mainituissa tapauksissa. Lisäksi tietojen siirtäminen kolmansille osapuolille voi tapahtua, jos:

  • olemme saaneet nimenomainen suostumuksesi (6 artiklan 1 kohdan 1a kohta) GDPR);
  • käsittely on välttämätöntä oikeudellisten vaatimusten yhteydessä, paitsi jos rekisteröidyn oikeudet tai perusoikeudet ja -vapaudet eivät ylitä asianomaisia etuja (6 artiklan 1 kohdan 1f alakohta) GDPR);
  • käsittely on tarpeen laillisen velvoitteen noudattamiseksi (6 artiklan 1 kohdan 1c alakohta) GDPR);
  • käsittely on tarpeen rekisteröidyn kanssa tehdyn sopimuksen täyttämiseksi tai toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä ennen sopimuksen tekemistä (6 artiklan 1 kohdan 1b alakohta) GDPR)

10. Tietojen poisto ja tietojen tallennus

Kerättyjä henkilötietoja poistetaan ja/tai pääsyä tietoihin rajoitetaan, jos tarpeiden tarkoitus ei ole enää merkityksellinen. Laajennetut säilytysajat voivat koskea lakisääteisiä säännöksiä, jotka edellyttävät tietojen säilyttämistä.

11. Rekisteröidyn oikeudet ja oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Mitä tulee käsiteltyihin henkilötietoihin, sinulla on seuraavat oikeudet Art. 12 – 23 GDPR:

  • Oikeus tiedonsaantiin ja pääsystä,
  • Oikeus oikaisuun ja poistamiseen,
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus vastustukseen
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  • Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelyn osalta.

12. Tietoturva

Meidän käsittelemämme henkilötiedot ovat suojattu menetyksiltä, väärennöksiltä ja luvattomalta kolmannen osapuolen käyttöön asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä.

Jotta saisit turvallisen tiedonsiirron selaimesi ja järjestelmämme välillä, käytämme Secure Socket Layer (SSL)-tekstitekniikkaa salauksen välittämiseen selaimen ja verkkopalvelimen välillä. SSL-salauksen avulla käytettävien sivustojen URL-osoitteet alkavat https://:llä.

13. Tietosuojailmoituksen päivittäminen ja yhteydenotto tietosuojavastaavaan

Tietosuojatietojamme voidaan päivittää verkkosivustojemme muutosten mukaan. Löydät nykyisen version tietosuojatiedostomme verkkosivuillamme.

Jos haluat lisätietoja tietosuojaan liittyvistä kysymyksistä ja ehdotuksista, ota yhteyttä tietosuojasta vastaavan neuvonantajan puoleen tämän tietosuojatiedon kohdan 2. mukaisesti.