Laatu

Maku syntyy laadusta. Kaikki Evertasten valmistamat tuotteet valmistetaan aina parhaista ja tuoreista raaka-aineista. Keskittyminen yksityiskohtiin takaa parhaan lopputuloksen. Esimerkiksi kolmioleipämme valmistetaan käsin ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Laadusta kertoo sekin, että meihin luottavat Suomen vaativimmat yritykset private label -tuotteissaan. Meille on myönnetty IFS Food -laatusertifikaatti.

 

Tuoteturvallisuus

Evertaste Oy:n juuret ovat korkealla ilmassa. Vuosien kokemus lentoliikenteen aterioiden tuottajana on edellyttänyt meitä pitämään turvallisuustasomme korkealla. Turvallisuus tarkoittaa meille korkeinta mahdollista tuoteturvallisuus- ja hygieniatasoa. Turvallisuuden toteutumista valvomme jatkuvasti.

 

Ympäristön huomioiminen

Luonto on tärkein yhteistyökumppanimme. Meille on ensiarvoisen tärkeää toimia vastuullisesti myös ympäristöasioissa. Osa tuotteistamme on pakattu biologisesti hajoaviin ekopakkauksiin, mikä vähentää pakkausten ympäristörasitusta huomattavasti. Kiinnitämme huomiota myös energiankulutuksen vähentämiseen ja kierrätyksen tehostamiseen. Kaikki jätteet lajitellaan ja kaatopaikalle päätyvää jätettä ei synny lainkaan.