OLEMME EVERTASTE

Evertaste Oy on yksi suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä maassamme. Ydinliiketoimintaamme ovat take away -, valmisruoka-, ja leipomotuotteiden valmistaminen kahviloiden, ravintoloiden ja kaupan tarpeisiin. Valmistamme myös aterioita lentoliikenteeseen ja Food Service -asiakkaille. Lisäksi tuotamme private label -tuotteita vaativille asiakkaille ja ateriakokonaisuuksia mm. lentoyhtiöille. Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Vantaan Virkamiehen kylässä, lentokentän läheisyydessä.

Olemme valmistaneet korkealaatuisia take away -tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja tänään olemme osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia.

Seuraamme jatkuvasti trendejä ja innovaatioita. Terve uteliaisuus ja vahva globaali verkostomme on läheisessä roolissa tuotteiden kehittämisessä.

Tuotteidemme turvallisuus sekä ympäristöstä huolehtiminen ovat meille tärkeitä asioita. Tarkan omavalvonnan ohella noudatamme lentoliikenteen vaativia laatu- ja turvallisuusstandardeja ja työmme on sertifioitu IFS Food -laatusertifikaatilla.

Evertaste Oy
Tikkurilantie 140 A
01530 Vantaa

050 393 1932 (ark. 9–15)
tilaukset@gategroup.com

 

Laskutusohjeet

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme palvelukseemme jatkuvasti alan osaajia. Katso tämänhetkiset avoimet työpaikat yrityksessämme Eezy– ja Sol-rekrypalveluista.