Vastuullisuus ja laadunvalvonta

Laatu

Maku syntyy laadusta. Kaikki Evertasten valmistamat tuotteet valmistetaan aina parhaista ja tuoreista raaka-aineista. Keskittyminen yksityiskohtiin takaa parhaan lopputuloksen. Esimerkiksi kolmioleipämme valmistetaan käsin ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Laadusta kertoo sekin, että meihin luottavat Suomen vaativimmat yritykset private label -tuotteissaan. Meille on myönnetty FSSC 22 000 laatusertifikaatti.

Tuoteturvallisuus

Evertaste Oy:n juuret ovat korkealla ilmassa. Vuosien kokemus lentoliikenteen aterioiden tuottajana on edellyttänyt meitä pitämään turvallisuustasomme korkealla. Turvallisuus tarkoittaa meille korkeinta mahdollista tuoteturvallisuus- ja hygieniatasoa. Turvallisuuden toteutumista valvomme jatkuvasti.

Tehokkuus

Toimimme tehokkaasti, mutta emme laadun kustannuksella. Nykyaikaisilta tuotantolinjoiltamme valmistuu päivittäin jopa 18 000 take away -tuotetta ja 15 000 valmisruoka-annosta. Toimitamme päivittäin myös noin 25 000 lentoliikenteen ateriakokonaisuutta. Koko tuotantoprosessimme ja logistiikkamme on suunniteltu toimimaan asiakkaidemme tiukkojenkin aikataulujen ehdoilla.

Ympäristön huomioiminen

Luonto on tärkein yhteistyökumppanimme. Meille on ensiarvoisen tärkeää toimia vastuullisesti myös ympäristöasioissa. Osa tuotteistamme on pakattu biologisesti hajoaviin ekopakkauksiin, mikä vähentää pakkausten ympäristörasitusta huomattavasti. Kiinnitämme huomiota myös energiankulutuksen vähentämiseen ja kierrätyksen tehostamiseen. Kaikki jätteet lajitellaan ja kaatopaikalle päätyvää jätettä ei synny lainkaan.

Yritysarvomme ja periaattemme rakentavat rehellisyyttä

  1. Luottamus. Luottamus rakennetaan ajan kuluessa ja toimimalla johdonmukaisesti. Kommunikoin avoimesti ja totuudenmukaisesti. Kannan vastuun asenteistani ja teoistani.
  2. Kunnioitus. Kohtelen muita niin kuin toivon itseäni kohdeltavan. Tunnistan ja ymmärrän erilaisuuden yrityksessämme. Arvostan eri näkökulmia.
  3. Pyrkimys erinomaisuuteen. Olen ylpeä siitä, mitä teen. Olen ammattilainen. Kuuntelen ja huomioin muiden mielipiteitä, siten löydämme hyviä ratkaisuja.
  4. Asiakassitoomus. Arvostan asiakkaitamme – he ovat meille tärkeitä! Huolehdin jokaisesta asiakassuhteesta. Yksityiskohdat ratkaisevat – myös pienillä asioilla on merkitystä.
  5. Innovaatio. Kannustamme ennakkoluulottomaan ajatteluun. Olemme uudistumiskykyisiä – luomme uutta. Kehitämme liiketoimintaamme oivalluksien, ideoiden ja hiljaisen tiedon avulla.
  6. Terve talous. Sovitamme lyhyen aikavälin tarpeet yhteen pitkän aikavälin tavoitteiden kanssa. Kannamme vastuun ihmisistä ja ympäristöstä. Käytämme kaikkia resursseja harkitusti. Kun huolehdimme yrityksen kannattavuudesta, luomme yhteistä hyvää meille kaikille.

Avainasiakaspäällikkö
Jony Nyman
jony.nyman@evertaste.com
Puh: +358 40 0819 952

 

Avainasiakaspäällikkö
Tuula Lehtoaro
tuula.lehtoaro@evertaste.com
Puh: +358 50 395 1974