Olemme osa LSG Groupia

Vuodesta 1972 lähtien korkealaatuisia take away-tuotteita Suomessa valmistanut Evertaste Oy on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa LSG Groupia. Lentocatering-palveluiden ohella LSG Group valmistaa tuotteita vähittäismyyntiin sekä tarjoaa lennonaikaisia viihdepalveluita, onboard-tarvikkeita sekä logistisia palveluita, konsultointia ja lounge-palveluita. Omistautuminen ruoanvalmistukselle ja kokemus logistiikasta ovat laajentaneet yrityksen toimintaympäristöä maailmanlaajuisesti junien ateriapalveluihin sekä valmisruokamarkkinoille. www.lsg-group.com

Private Label

Toimimme Private Label -toimittajana alan vaativimmillekin asiakkaille. Evertasten kumppanina oma merkkisi erottuu tinkimättömällä laadulla.

Cateringpalvelut

Evertaste Oy:llä on pitkä historia lentoyhtiöiden ateriakokonaisuuksien toimittajana. Palvelemme laatu- ja aikataulukriittisiä asiakaitamme ketterästi, tehokkaasti sekä herkullisesti.

Olemme nyt Evertaste

1.12.2018 alkaen yrityksemme nimi on Evertaste Oy. Kuulumme maailman johtavaan on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaan LSG Groupiin, jonka yksi uusista globaaleista kuluttajabrändeistä on viime vuonna lanseerattu Evertaste.

Food Service
Tuula Lehtoaro
tuula.lehtoaro@evertaste.com
Puh: +358 50 395 1974

 

Vähittäiskauppa
Jony Nyman
jony.nyman@evertaste.com
Puh: +358 40 0819 952