Evertaste Oy

Evertate Oy on yksi suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä maassamme. Ydinliiketoimintaamme ovat take away -, valmisruoka-, ja leipomotuotteiden valmistaminen kahviloiden, ravintoloiden ja kaupan tarpeisiin. Lisäksi tuotamme private label -tuotteita vaativille asiakkaille ja ateriakokonaisuuksia mm. lentoyhtiöille. Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Vantaan Virkamiehen kylässä, lentokentän läheisyydessä.

 

Olemme valmistaneet korkealaatuisia take away -tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja tänään olemme osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa LSG Groupia.  Lentocatering-palveluiden ohella LSG Group valmistaa tuotteita vähittäismyyntiin sekä tarjoaa lennonaikaisia viihdepalveluita, onboard-tarvikkeita sekä logistisia palveluita, konsultointia ja lounge-palveluita. Omistautuminen ruoanvalmistukselle ja kokemus logistiikasta ovat laajentaneet yrityksen toimintaympäristöä maailmanlaajuisesti junien ateriapalveluihin sekä valmisruokamarkkinoille. www.lsg-group.com

 

Valmisruokien lisäksi teemme aterioita lentoliikenteeseen ja Food Service -asiakkaille. Tuotekehityksessä panostamme uusiin trendeihin ja pakkausvaihtoehtoihin. Osaamisemme ulottuu myös erikoisruokavalioihin ja etnisiin keittiöihin. Osana maailmanlaajuista emoyhtiötä meillä on uusia ideoita tuotekehitykseen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto.

 

Tuotteidemme turvallisuus sekä ympäristöstä huolehtiminen ovat meille tärkeitä asioita. Tarkan omavalvonnan ohella noudatamme lentoliikenteen vaativia laatu- ja turvallisuusstandardeja ja työmme on sertifioitu FSSC 22 000 laatusertifikaatilla. Lue lisää yrityksemme arvoista ja vastuullisuudesta.

Evertaste Oy
Tikkurilantie 140 A
01530 Vantaa

010 804 455 (ark. 10–12)
tilaukset@evertaste.com